Η Equinox Hotels επιλέγει προϊόντα ύπνου COCO-MAT για τα δωμάτια του πρώτου ξενοδοχείου της στο Hudson Yards στη Νέα Υόρκη!

Καθορίζοντας ένα νέο είδος πολυτέλειας και φιλοξενίας, η Equinox -ως ήδη καταξιωμένος όμιλος high-end γυμναστηρίων στην Αμερική- συστήνει τα EquinoxHotels. Το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου αναμένεται να ανοίξει μέσα στον Ιούνιο του 2019 στο Hudson Yards, μία ραγδαία ανερχόμενη περιοχή που θα αποτελέσει κόμβο για τις επιχειρήσεις, τις τέχνες, τον πολιτισμό αλλά και τη γαστρονομία στην Νέα Υόρκη.Ο κολοσσός γυμναστηρίων και προσεχώς ξενοδοχείων επέλεξε να συνεργαστεί με την COCO-MAT, προκειμένου να εξοπλίσει τα δωμάτια και να προσφέρει την εμπειρία του «απόλυτου υπνοδωματίου», με τα χειροποίητα συστήματα ύπνου που φέρουν την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας. Τα προϊόντα ύπνου COCO-MAT επιλέχθηκαν για τα 212 υπνοδωμάτια & τις 48 σουίτες του πρώτου ξενοδοχείου Equinox, με σκοπό να δημιουργήσουν το θεϊκό σκηνικό ύπνου, που επιθυμεί κάθε εκλεπτυσμένος ταξιδιώτης.

Tο Hudson Yards

Hudson Yards, Νέα Υόρκη

Το Hudson Yards αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική ανάπτυξη ακινήτων στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην πόλη της Νέας Υόρκης μετά τη δημιουργία του Rockefeller Center. Ο συνολικός χώρος (εμπορική & κατοικήσιμη έκταση) θα καταλαμβάνει περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια τετραγωνικά πόδια εμπορικού και κατοικημένου χώρου, καθώς θα υπάρχουν περισσότερα από 100 καταστήματα, μια συλλογή εστιατορίων, περίπου 4.000 κατοικίες, το κτίριο The Shed, το πρώτο κέντρο τέχνης της Νέας Υόρκης, 14 στρέμματα δημόσιου ανοικτού χώρου, ένα δημόσιο σχολείο 750 θέσεων και φυσικά το Equinox Hotel® με περισσότερα από 200 δωμάτια.

Η ανάπτυξη του Hudson Yards θα δημιουργήσει περισσότερες από 23.000 θέσεις εργασίας στον τομέα των κατασκευών, ενώ οι εταιρείες και τα κτίριά του θα προσφέρουν 55.752 θέσεις εργασίας στο West Side. Το Hudson Yards θα συμβάλει επίσης και στην οικονομία της Νέας Υόρκης, αφού μόλις λειτουργήσει πλήρως, η ανάπτυξή του θα αντιπροσωπεύει το 2,5% του ΑΕΠ της πόλης.

Σχετικά με την COCO-MAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στο όραμα του ιδρυτή της, Paul Efmorfides, να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ύπνου, σε χειροποίητα στρώματα που κατασκευάζονται από φυσικά υλικά. Συνεπώς, η COCO-MAT δεν εμπνέεται απλά από τη «φύση», αλλά βασίζεται στη φιλοσοφία “Sleep on Nature”: δηλαδή στη δημιουργία και στην προώθηση του φυσικού ύπνου.

Από τότε, η COCO-MAT έχει εδραιωθεί παγκοσμίως ως εμπορικό σήμα και ως πρωτοπόρος στον τομέα του φυσικού ύπνου, με αυξανόμενη παρουσία σε μεγάλες πόλεις 19 χωρών και με πάνω από 100 καταστήματα σε όλον τον κόσμο έως τώρα. Επιπλέον, έχει εξοπλίσει περισσότερα από 4.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει σημαντικές συνεργασίες B2B με εταιρείες όπως η Etihad Airways και η Latam Airlines, οι οποίες παρέχουν τα φυσικά στρώματα COCO-MAT στις premium θέσεις τους.

Σχετικά με την Equinox

Με έτος ίδρυσης το 1991, η Equinox βασίστηκε στην ιδέα ότι η γυμναστική μπορεί να προσφέρει μια καλή ζωή και να δημιουργήσει έναν κόσμο με ισχυρούς ανθρώπους. Σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, συνεχίζει να οδηγεί τον τομέα στον οποίο ανήκει, διαθέτοντας 99 full-service clubs παγκοσμίως και φυσικά σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη, το LA, το Μαϊάμι και το Σαν Φρανσίσκο καθώς και στο Λονδίνο, το Τορόντο και το Βανκούβερ.

Κάθε club έχει ξεχωριστό σχεδιασμό, ο οποίος λαμβάνει χώρα ένα απαράμιλλο περιβάλλον πολυτέλειας. Βασισμένη στις αρχές της Κίνησης, της Διατροφής και της Αναγέννησης και υποστηριζόμενη από ένα Συμβουλευτικό Συμβούλιο Υγείας των κορυφαίων εμπειρογνωμόνων σε όλους τους κλάδους, η εταιρεία προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση άσκησης, συμπεριλαμβανομένων των γενικών μαθημάτων, του personal training, των υπηρεσιών spa, των βιωματικών ταξιδιών κ.ά.
Το 2019, είναι ένα έτος-σταθμός για την Equinox, αφού δημιουργεί το πρώτο της ξενοδοχείο, το Equinox Hotel.

Διαβάστε επίσης:

CDF Travel - Διαγωνισμός ΡώμηSource link